prilux-kenia-presentacion.png

Omschrijving

De Kenia schijnwerpers zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar krachtige en betrouwbare buitenverlichting. Deze veelzijdige armaturen zijn ontworpen om grote terreinen, gebouwen, parkeerplaatsen en tuinen moeiteloos te verlichten. Dankzij hun hoge lichtopbrengst zorgen de Kenia schijnwerpers voor heldere en consistente verlichting die bijdraagt aan de veiligheid en zichtbaarheid in uw omgeving.

De optionele ingebouwde sensor detecteert beweging en schakelt de verlichting automatisch in wanneer dat nodig is. Dit betekent dat u kunt genieten van maximale energie-efficiëntie, terwijl u tegelijkertijd de veiligheid rond uw pand aanzienlijk verbetert. Ongewenste bezoekers worden opgemerkt zodra ze uw terrein betreden, en u kunt erop vertrouwen dat belangrijke ingangen en donkere hoeken altijd goed verlicht zijn.

De duurzaamheid van de Kenia schijnwerpers is een ander sterk punt. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze schijnwerpers bestand tegen diverse weersomstandigheden. De robuuste behuizing beschermt tegen stof, water en andere omgevingsfactoren. Bovendien zijn de Kenia schijnwerpers eenvoudig te installeren. Dankzij de flexibele montagemogelijkheden kunt u ze op verschillende oppervlakken plaatsen, waardoor u snel en gemakkelijk een perfecte verlichting voor uw buitenruimte creëert.

Eigenschappen

Lichtverdeling Symmetrisch