prilux-fisense-gold-drop-4w-7.5w.jpg
Naam
Voet
Diameter
Nettoprijs
Beschikbaarheid
FISENSE GOLD DROP SMART 4W DIM 825 E27
E27
58 mm
Aan het laden...
Aan het laden...
Aan het laden...
Aan het laden...
FISENSE GOLD DROP SMART 7,5W DIM 825 E27
E27
64 mm
Aan het laden...
Aan het laden...
Aan het laden...
Aan het laden...

fiSENSE Gold Drop kopen

Fraaie filament LED lichtbron van Prilux in warme lichtkleur (2500K). Deze is te dimmen met standaard dimmers en heeft een lange levensduur (15.000 branduren). Vervangt traditionele gloeilamp van 60W. Maak van elke standaard E27 fitting een sfeervol verlichtingsarmatuur!

LED Filament eigenschappen

LED Filament lampen geven het effect van een ouderwetse kooldraadlamp zoals we die vroeger gebruikten, maar dan uitgevoerd met de meest moderne led lichtbronnen. LED filament lampen zijn ontworpen om een ouderwetse uitstraling te geven aan je lichtarmatuur, maar dan wel met alle voordelen van een moderne led lamp, te weten energiezuinig en met een lange levensduur.

Mooie vintage look
De fiSense Gold lampen geven een zeer warm sfeervol licht wanneer deze ingeschakeld zijn. Maar ook wanneer de lamp niet aan is, blijft het een uiterst decoratief element in je lichtarmatuur door de mooie gouden gloed van het gebruikte glas.

Lichtopbrengst Prilux fiSense Gold Drop 7.5W
Deze LED filament lamp heeft een lichtopbrengst van 760 lumen. Dit is vergelijkbaar met een gloeilamp van 60W, of een halogeenlamp van 60W. Er is ook een fiSense Gold Globe lichtbron van 4W beschikbaar. Dit is vergelijkbaar met een 40W gloei- of halogeenlamp.

Dimmen
Deze lichtbron geeft op vol vermogen reeds een mooi warm licht, maar soms wil je het misschien toch nog net even iets gezelliger en sfeervoller maken. De Prilux fiSense Gold is dan te dimmen met een led dimmer. De lamp kan eventueel ook dimmen met traditionele gloeilampdimmers en TRIAC dimmers (dit is een dimmer die gebruik maakt van het fase aansnijdingsprincipe), maar in dit geval is het wel belangrijk dat je kijkt wat de minimale belasting van de dimmer is. Wanneer het totale vermogen van de aangesloten led lampen onder deze minimale belasting zit, zal de led lamp niet goed dimmen.

Goede kleurweergave
Ondanks zijn zeer warm witte kleur heeft deze lamp een goede kleurweergave van CRI 80 (Color Rendering Index). De kleurweergave geeft aan hoe kleurecht een lichtbron objecten en oppervlakten onder het licht weergeeft.

Afmetingen van de LED filament

Deze lamp heeft een diameter van 6,4cm, en een totale hoogte (inclusief lampvoet) van 14,1cm