Avalite: Uw partner in obstakelverlichting

Bent u op zoek naar hoogwaardige obstakelverlichting die voldoet aan de strengste internationale normen? Bij Avalite begrijpen we het belang van veiligheid in de luchtvaartsector, en daarom bieden we een breed scala aan obstakelverlichtingsoplossingen die voldoen aan de richtlijnen van de International Civil Aviation Organisation (ICAO).

 

Wat is obstakelverlichting?

Obstakelverlichting is essentieel om de veiligheid van luchtvaartactiviteiten te waarborgen. Het helpt vliegtuigen om obstakels, zoals gebouwen, antennes, en windturbines, te identificeren en vermijden, vooral tijdens de nacht en bij slecht zicht. ICAO heeft obstakelverlichting voor de luchtvaart onderverdeeld in drie verschillende intensiteitsniveaus om aan specifieke behoeften te voldoen.

Lage intensiteit

Voor obstakels tot 45 meter hoog biedt lage intensiteit obstakelverlichting de oplossing. Deze lichten zijn altijd rood van kleur en branden continu. Bij Avalite bieden we enkele en dubbele uitvoeringen aan van deze lichten.

Medium intensiteit

Voor obstakels met hoogtes tussen 45 en 150 meter is medium intensiteit obstakelverlichting noodzakelijk. Deze verlichting is verkrijgbaar in drie types: Type A, een wit flitsend licht; Type B, een rood flitsend licht; en Type C, een rood continu brandend licht. Bovendien bieden we gecombineerde armaturen die zowel Type A als Type B verlichting bevatten, waardoor u flexibiliteit en efficiëntie krijgt.

Hoge intensiteit

Voor obstakels boven 150 meter hoogte is hoge intensiteit obstakelverlichting vereist. Deze verlichting bestaat uit een wit flitsend licht met een flitskarakter tussen de 40 en 60 flitsen per minuut. Bij Avalite kunt u kiezen uit twee types hoge intensiteit obstakelverlichting: Type A met een lichtintensiteit van 200.000 Candela en Type B met een lichtintensiteit van 100.000 Candela. Deze verlichting zorgt voor maximale zichtbaarheid en veiligheid, zelfs op grote hoogtes.

Bij Avalite streven we ernaar om de luchtvaartindustrie te voorzien van hoogwaardige obstakelverlichting die aan alle internationale normen voldoet. Onze producten worden geproduceerd met de nieuwste technologieën en staan garant voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies.