Parkeergarage verlichting

Parkeergarages zijn vaak moeilijk te verlichten. De combinatie van donkere gedeelten, voetgangers op weg naar hun auto en rijdende voertuigen kan tot gevaarlijke situaties leiden, en bovendien verhogen donkere stukken het gevoel van onveiligheid. LED verlichting kan helpen deze problemen op te lossen.

Met LED verlichting wordt het licht in de garage gelijkmatig verdeeld

Traditionele TL verlichting heeft een relatief ongecontroleerde uitstraling, waardoor er relatief veel armaturen toegepast dienen te worden om overal even gelijkmatig te verlichten. Een van de kenmerken van led parkeergarage verlichting van Avalite is juist dat het licht gelijkmatiger en efficiënter wordt verspreid. De NanoOptic-techniek van de led verlichting zorgt voor gecontroleerde lichtbundels. Hierdoor zijn er minder armaturen nodig om een veilige en gelijkmatige verlichting te realiseren.

Duidelijk veiliger dankzij LED parkeergarage verlichting

Door het heldere witte licht wordt een ruimte met led parkeergarage verlichting van Avalite op effectieve wijze verlicht. Dit heeft niet alleen als resultaat dat mensen de parkeergarage als veiliger ervaren, het wordt er ook daadwerkelijk veiliger op. Dat komt omdat de beelden van beveiligingscamera’s beter zijn. Dankzij de led parkeergarage verlichting worden bijvoorbeeld kleuren natuurlijker geregistreerd, wat duidelijkere beelden oplevert.

LED parkeergarage verlichting bespaart op de kosten voor energie

Naast alle praktische voordelen die led parkeergarage verlichting met zich meebrengt, is er ook nog het niet te onderschatten voordeel van energiebesparing. In een parkeergarage is dag en nacht licht nodig. Bij reguliere verlichtingsmethoden lopen de energielasten dan ook hoog op. Avalite’s led parkeergarage verlichting staat bekend om zijn zuinige energieverbruik. Daarnaast wordt, door de betere lichtverdeling, met lagere lichtniveaus een betere verlichtingskwaliteit bewerkstelligd.

Lange levensduur en lage prijs van LED parkeergarage verlichting

De led parkeergarage verlichting van Avalite gaat ongekend lang mee, hetgeen te danken is aan een doeltreffend hitte reguleringssysteem. Hierdoor worden de led lichtbronnen continu optimaal gekoeld. Onze led parkeergarage verlichting heeft daardoor tot zo’n 150.000 branduren. Gedurende deze periode behoeven de armaturen vrijwel geen onderhoud. Omdat wij de led verlichting betrekken bij Cree, de grootste led producent ter wereld, blijft de prijs ervan bovendien uiterst betaalbaar.