Sportaccommodatie verlichting

  • Het grootste assortiment sportaccommodatie verlichting 
  • Uitgevoerd met amberkleurige UV-vrije LED sporthalverlichting
  • Verlichting voor alle sportaccommodaties
  • De sporthal duurzaam verlicht met aandacht voor mens en sport
 

Avalite is dé specialist in sportaccommodatie ledverlichting

Bij Avalite begrijpen we hoe cruciaal goede verlichting is voor sportaccommodaties. Onze professionele en duurzame sporthal LED-armaturen bieden de perfecte oplossing voor zowel binnen- als buitenruimtes. We zetten ons in voor het leveren van hoogwaardige verlichting die niet alleen functioneel en energie-efficiënt is, maar ook milieuvriendelijk en diervriendelijk. Hieronder geven we een gedetailleerd overzicht van hoe onze geavanceerde verlichtingstechnologie uw sportaccommodatie kan verbeteren en bijdragen aan een betere sportbeleving.

Ledverlichting voor sportaccommodaties in tal van uitvoeringen

Sportaccommodaties

LED-verlichting van Avalite garandeert de beste ervaring voor elke sportliefhebber. Of je nu als toeschouwer geniet van een spannende wedstrijd of als sporter alles geeft op het veld, op onze verlichting kun je altijd vertrouwen. Onze LED-oplossingen zijn perfect voor alle gebieden van een sportaccommodatie, van speelveld tot parkeerterrein en kantine. Als exclusieve importeur van Cree, de wereldmarktleider die sinds 1987 vooroploopt met innovaties op het gebied van LED, biedt Avalite de best presterende LED-producten die hun waarde al hebben bewezen bij sportaccommodaties. Wij staan garant voor uitmuntende prestaties, ondersteund door gedetailleerde lichtplannen en een standaard garantie van 5 jaar.

Sporthallen

Sporthallen stellen hoge eisen aan verlichting, wat vaak resulteert in zware, energieverslindende installaties. LED-verlichting biedt een uitgelezen kans om enorm te besparen op energiekosten. Onze LED-verlichting heeft geen opwarmtijd nodig en door middel van dynamisch dimmen kunnen de energiekosten nog verder afnemen. Avalite LED-armaturen zijn uitgerust met Nano Optieken, die zorgen voor een optimale uitlichting van het speelveld met minimale verblinding. Dit draagt bij aan een betere zichtbaarheid en verhoogt de veiligheid en het comfort voor sporters. Ook voor kantines, kleedkamers en andere ruimtes biedt Avalite passende, energiebesparende LED-armaturen.

 

Dit zeggen onze klanten"Op een steenworp afstand van het strand van Kijkduin ligt in De Uithof het hele jaar echte sneeuw op een piste van 211 meter. Deze skihal wordt volledig verlicht met kunstlicht. In totaal zijn er 72 stuks Cree Stellar highbays gemonteerd waarmee een mooi gelijkmatig lichtbeeld wordt gecreëerd."

Advies op maat

Op weekdagen van 08.30 tot 17.00 bereikbaar.

0499 365 409

Meer weten over sportaccommodatieverlichting?

Wat is een geschikt armatuur voor mij? Neem contact op voor advies op maat!

STUUR EEN BERICHT