Terreinverlichting

 • Terreinverlichting die voldoet aan alle eisen
 • Vrijblijvend lichtadvies op maat
 • 5 jaar standaard productgarantie
 • Enkel Europese top-merken

Led terreinverlichting voor de kritische gebruikerBen je op zoek naar duurzame terreinverlichting van hoge kwaliteit? Avalite levert hoogwaardige led terreinverlichting voor de kritische gebruiker. Wij bieden je de keuze uit 3 Europese top merken. Professionele verlichtingsfabrikanten die zich onderscheiden op prijs, prestaties en uitstraling. Al onze terreinverlichting heeft een levensduur van meer dan 100.000 uur. Dit onderstrepen onze merken met een standaard fabrieksgarantie van minimaal 5 jaar.

Hulp nodig bij het ontwerpen van je terrein? Bij Avalite zijn we gespecialiseerd op het gebied van buitenverlichting. Er staat een team van ervaren lichtontwerpers voor je klaar om je te helpen bij je keuze, en al onze lichtoplossingen vrijblijvend voor je door rekenen.

Al ruim 30 jaar leveren we professionele lichtinstallaties geschikt voor ieder type terrein. Of het nu gaat om een parkeerterrein, distributiecentrum of grote industriële faciliteiten, voor iedere situatie vinden we de efficiënte en voordelige verlichtingsoplossing.

 

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 

"Het kwam in het verleden nog weleens voor dat chauffeurs schade reden aan wagens of het dock doordat het zicht naar achteren onvoldoende belicht was. De led armaturen die er nu hangen, met hun hoge opbrengst en fantastische lichtspreiding voorkomen dat. Door de armaturen tussen de docks in te plaatsen, heeft de chauffeur zowel links als rechts van de vrachtwagen optimaal zicht."

Ronald van Beelen, Royal FloraHolland 

"Voor ons is het belangrijk dat de armaturen ons terrein de uitstraling geven die het verdient en dat de verlichting daarnaast een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft.

De armaturen in het assortiment van Avalite bleken dat te zijn en daarnaast hebben ze ook de uitstraling die wij ons terrein graag geven. Een belangrijk punt voor ons, het zijn daadwerkelijk mooi afgewerkte armaturen."

Ronald van Beelen, Royal FloraHolland

 

Assortiment terreinverlichting

Het grootste assortiment terreinverlichting vind je bij Avalite

Led terreinverlichting

Hiernaast zie je een goed voorbeeld van effect van  led verlichting op een parkeerterrein. Links het parkeerterrein dat is uitgerust met led terreinverlichting. Rechts hangen nog oude natrium lampen. Het linker deel wordt met de led terreinverlichting gelijkmatig verlicht. Er zijn geen hotspots onder de mast zoals die rechts wel zichtbaar zijn. Bovendien worden kleuren natuurgetrouwer weergegeven onder het witte led licht. Dit zorgt bovendien voor meer veiligheid.

Minimaal 100.000 branduren

Al onze led terreinverlichting heeft een levensduur van minimaal 100.000 branduren*. Dit betekend geen onderhoud en geen lampvervangingen gedurende 25 jaar**. Want niet alleen de led zelf heeft een lange levensduur, ook onze led drivers zijn ontworpen om 25 jaar mee te gaan. Een enorme besparing dus als je bedenkt dat oude compact fluorescente, of natrium verlichting om de 10 tot 15 duizend uur vervangen moet worden, en oude voorschakelapparaten slechts 50.000 uur meegaan.


Voordelen led terreinverlichting

 • Levensduur van meer dan 100.000 branduren
 • Onderhoudsvrij gedurende de gehele levensduur (enkel reiniging)
 • Niet duurder dan traditionele terreinverlichting.
 • 5 jaar standaard fabrieksgarantie voor een gegarandeerde werking
 • Verbeterde gelijkmatigheid t.o.v. traditionele spiegeloptieken
 • 50% tot 70% energiebesparing ten opzichte van traditionele lichtbronnen
 • Diverse dim mogelijkheden voor extra energiebesparing
 • Meer veiligheid met wit licht – ook camerabeelden verbeteren

Advies op maat

Op weekdagen van 08.30 tot 17.00 bereikbaar.

0499 365 409

Meer weten over terreinverlichting?

Wat is een geschikt armatuur voor mij? Neem contact op voor advies op maat!

STUUR EEN BERICHT