Terreinverlichting parkeerplaats

Terreinverlichting

  • Terreinverlichting die voldoet aan alle eisen
  • Vrijblijvend lichtadvies op maat
  • 5 jaar standaard productgarantie
  • Enkel Europese top-merken

Professionele led terreinverlichting voor de kritische gebruikerBij Avalite ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar hoogwaardige en duurzame terreinverlichting van topkwaliteit. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan led verlichting van diverse Europese topmerken, geschikt voor het verlichten van uiteenlopende terreinen. Deze merken onderscheiden zich door hun prijs, prestaties en professionele, moderne uitstraling. Onze terreinverlichting heeft een indrukwekkende levensduur van meer dan 100.000 uur en wordt standaard geleverd met een fabrieksgarantie van minimaal 5 jaar.

Bij het ontwerpen van je terrein, staan onze ervaren lichtontwerpers voor je klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij bieden vrijblijvende lichtoplossingen aan die speciaal voor jou op maat worden gemaakt en berekend.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van professionele lichtinstallaties voor ieder type terrein, kun je er zeker van zijn dat wij de perfecte oplossing voor je hebben. Of het nu gaat om het verlichten van een parkeerterrein, distributiecentrum of grote industriële faciliteit, wij vinden altijd de meest efficiënte en voordelige verlichtingsoplossing die past bij jouw specifieke situatie. Kies voor Avalite en ervaar het verschil in terreinverlichting!

Dit zeggen onze klanten

 
 

"Het kwam in het verleden nog weleens voor dat chauffeurs schade reden aan wagens of het dock doordat het zicht naar achteren onvoldoende belicht was. De led armaturen die er nu hangen, met hun hoge opbrengst en fantastische lichtspreiding voorkomen dat. Door de armaturen tussen de docks in te plaatsen, heeft de chauffeur zowel links als rechts van de vrachtwagen optimaal zicht."

Ronald van Beelen, Royal FloraHolland 

"Voor ons is het belangrijk dat de armaturen ons terrein de uitstraling geven die het verdient en dat de verlichting daarnaast een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft.

De armaturen in het assortiment van Avalite bleken dat te zijn en daarnaast hebben ze ook de uitstraling die wij ons terrein graag geven. Een belangrijk punt voor ons, het zijn daadwerkelijk mooi afgewerkte armaturen."

Ronald van Beelen, Royal FloraHolland

Assortiment terreinverlichting

Het grootste assortiment terreinverlichting vind je bij Avalite

De voordelen van terreinverlichting  • Duurzaamheid: We leveren hoogwaardige led terreinverlichting met een lange levensduur van meer dan 100.000 uur. Dit betekent dat je 25 jaar lang kunt genieten van goed werkende en efficiënte verlichting, zonder dat je deze hoeft te vervangen.
  • Universele onderdelen: De onderdelen van onze led verlichting zijn grotendeels circulair. Wanneer een onderdeel van de verlichting kapot is, kan het altijd en overal vervangen worden door het gebruik van universele onderdelen. 
  • Hoge kwaliteit: Avalite biedt keuze uit diverse Europese topmerken die zich onderscheiden op prijs, prestaties en uitstraling. Zo ben je verzekerd van kwalitatief hoge led verlichting die niet duurder is dan traditionele terreinverlichting.
  • Specialisatie: Bij Avalite zijn we gespecialiseerd in buitenverlichting. Er staat een team van ervaren lichtontwerpers voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.
  • Energiebesparing: Met onze terreinverlichting kun je profiteren van aanzienlijke energiebesparingen van wel 50% tot 70% ten opzichte van traditionele lichtbronnen. Door diverse dim mogelijkheden is nog meer energiebesparing mogelijk. 
  • Fabrieksgarantie: Al onze led terreinverlichting heeft een standaard fabrieksgarantie van minimaal 5 jaar, waardoor je zekerheid hebt. 
Ledterreinverlichting

Led terreinverlichting voor betere zichtbaarheid en veiligheid

De toepassing van led verlichting op parkeerterreinen is een slimme en duurzame keuze die talloze voordelen biedt. Het is duidelijk te zien op de afbeelding naast deze tekst, waar het verschil tussen de oude natriumlampen aan de rechterkant en de led terreinverlichting aan de linkerkant duidelijk wordt geïllustreerd. Het linker gedeelte van het parkeerterrein wordt gelijkmatig verlicht, zonder hotspots onder de mast zoals op de rechterkant te zien is. Daarnaast zorgt de terreinverlichting voor een natuurgetrouwe weergave van kleuren, wat bijdraagt aan een veiliger gevoel op het terrein. De voordelen van led terreinverlichting zijn niet alleen beperkt tot betere zichtbaarheid, maar ook tot duurzaamheid en kostenefficiëntie. Overweeg dus bij de renovatie van je parkeerterrein om de verlichting te vervangen door led en te profiteren van deze voordelen.

Advies op maat

Op weekdagen van 08.30 tot 17.00 bereikbaar.

0499 365 409

Meer weten over terreinverlichting?

Wat is een geschikt armatuur voor mij? Neem contact op voor advies op maat!

STUUR EEN BERICHT