Filter op:
Prijs (excl. BTW)
  • tot
Merk
  • Meer Minder
Levertijd
  • Meer Minder
Fabrieksgarantie
Lichtverdeling
  • Meer Minder
Nom. omgevingstemperatuur volgens IEC62722-2-1
Slagvastheid
Dimbaar DALI
Dimbaar LineSwitch
Verwisselbare voorschakelapparatuur
Lamptype
  • Meer Minder
Max. systeemvermogen
  • Meer Minder
Kleur behuizing
Kleur reflector
Met bewegingssensor
Dimming programmeerbaar
Beschermingsklasse
Dimbaar DALI-2
Lichtkleur
Constante lichtstroom regeling
Hoogte / Diepte
Stralingshoek
Breedte
Lengte

Schijnwerpers van GMR Enlights, Prilux en Cree Lighting kopen

Schijnwerpers spelen een essentiële rol bij het verlichten van grote buitenruimtes, het accentueren van architecturale kenmerken en het creëren van sfeer in diverse omgevingen. GMR Enlights, Prilux en Cree Lighting bieden hoogwaardige schijnwerpers die zorgen voor krachtige verlichting en een indrukwekkende visuele impact hebben.

Krachtige en veelzijdige schijnwerpers

De Tarus schijnwerper van GMR Enlights, Kenia & Kenia Sector schijnwerpers van Prilux en CFL Series schijnwerpers van Cree Lighting zijn ontworpen voor maximale prestaties en veelzijdigheid. Met verschillende lichtsterktes, stralingshoeken en montagemogelijkheden zijn deze schijnwerpers geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van sportvelden en parkeerplaatsen tot gevelverlichting en landschapsverlichting.

Duurzaamheid en energie-efficiëntie van de schijnwerpers

Met een focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie maken de schijnwerpers van GMR Enlights, Prilux en Cree Lighting gebruik van hoogwaardige LED-technologieën. Deze technologieën bieden niet alleen een langdurige en betrouwbare verlichtingsoplossing, maar helpen ook om de operationele kosten te verlagen en de ecologische voetafdruk te verminderen.

Eenvoudige installatie en onderhoud van schijnwerpers

De schijnwerpers van GMR Enlights, Prilux en Cree Lighting zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. Met robuuste constructies en gebruiksvriendelijke ontwerpen kunnen deze schijnwerpers snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Bovendien vereisen ze weinig tot geen onderhoud, waardoor de operationele kosten worden verlaagd en de betrouwbaarheid wordt verbeterd.

Advies in schijnwerpers van GMR Enlights, Prilux en Cree Lighting

Behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schijnwerpers van GMR Enlights, Prilux en Cree Lighting voor jouw specifieke toepassing? Het deskundige team van Avalite staat klaar om je te assisteren bij het vinden van de ideale verlichtingsoplossingen voor jouw project. Met hoogwaardige producten van GMR Enlights, Prilux en Cree Lighting en professioneel advies kun je rekenen op uitstekende verlichtingsresultaten.