Dialight

Dialight is de wereldleider op het gebied van industriële Ledverlichting, en heeft wereldwijd miljoenen LED-armaturen geïnstalleerd. Het verhaal begon in 1938 in Brooklyn, NY, waar Dialight instrumentenpaneelverlichting voor vliegtuigen produceerde. In 1971, slechts één jaar na de introductie van de Led, lanceerden ze hun eerste Led-product. Sindsdien hebben ze een revolutie teweeggebracht in het gebruik van Leds, om superieure verlichting te bieden voor VRI’s, indicatoren, obstakels en industriële werklocaties over de hele wereld.

 

Visie

Dialight ziet een wereld waarin de zware industrie door middel van verlichting wordt getransformeerd om veiliger, productiever en milieuvriendelijker te zijn. Ze stellen industriële klanten die in veeleisende omgevingen opereren in staat hun energiekosten, onderhoudskosten en CO2-voetafdruk te verlagen, en tegelijkertijd de veiligheid en productiviteit van hun faciliteiten te maximaliseren. Van de kenmerkende High Bay-lijn tot veelzijdige lineaire armaturen, Dialight biedt de grootste selectie robuuste, geavanceerde producten voor vrijwel elke industriële toepassing. Met meer dan 50 jaar ervaring in industriële Ledverlichting en de grootste geïnstalleerde populatie industriële verlichting ter wereld, is Dialight er om je te helpen een verlichtingsoplossing te vinden die aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Technologie

Verlichting is van cruciaal belang in industriële faciliteiten voor zowel de veiligheid als de productiviteit. Industriële locaties zijn berucht vanwege de zware omstandigheden waarin verlichting voortijdig kan uitvallen. Dialight begrijpt deze zware omgevingen waar klanten afhankelijk zijn van armaturen die elke dag branden. Dat is de reden waarom Dialight LED-verlichtingsarmaturen speciaal zijn gebouwd voor een lange levensduur onder deze omstandigheden. De meeste Dialight armaturen bieden daarom een toonaangevende garantie van 10 jaar, die wordt ondersteund door tientallen jaren bewezen prestaties onder zware omstandigheden. Dialight producten zijn voorzien van op maat gemaakte voedingen, een mechanisch ontwerp dat weinig onderhoud vergt, de nieuwste LED's en geavanceerde optica, en intelligente besturingsopties die zijn ontworpen voor optimale prestaties binnen het Industrial Internet of Things (IIOT).Collecties

Assortiment

Advies op maat

Op weekdagen van 08.30 tot 17.00 bereikbaar.

0499 365 409

Meer weten over Dialight?

Wat is een geschikt armatuur voor mij? Neem contact op voor advies op maat!

STUUR EEN BERICHT