Retourneren & klachten

Niet goed, geld terug

Voor alle producten uit het assortiment van Avalite geldt een zichtperiode van 30 dagen. Je kunt een product binnen die periode ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking retourneren. Je krijgt in dat geval het volledige aankoopbedrag terug. Dit geldt niet voor de producten die wij volledig op maat hebben samengesteld of die speciaal voor een specifieke toepassing gemaakt zijn. 

Retourproces

Wil je een product retourneren dan kun je het beste hiervoor direct contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer 0499 365 409, zodat we je kunnen helpen bij je retour. Verpak de producten goed en verstuur ze het liefst in een stevige doos. Na ontvangst van je retourpakket zullen wij de artikelen controleren. Wanneer je retourpakket aan de voorwaarden voldoet, betalen we je zo spoedig mogelijk de aankoopwaarde van de retour gestuurde artikelen terug.

Klachten

Avalite staat in voor de goede kwaliteit van de geleverde producten en garandeert dat de goederen gebruikt kunnen worden voor het doel waarvoor ze zijn vervaardigd. Helaas kan het wel eens gebeuren dat een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland en je een klacht hebt. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat we samen een passende oplossing kunnen zoeken.