Avalite professionele led-verlichting

Wie zijn wij?

Familiebedrijf

Ons familiebedrijf is sinds de oprichting in 1991 gevestigd in Best (Noord-Brabant). Avalite is gespecialiseerd in technische projectverlichting. Avalite is een platte en informele organisatie die veel waarde hecht aan persoonlijk contact, korte lijnen en betrouwbare service. Niet wekenlang wachten op antwoord op je mail, maar direct en persoonlijk contact met ons. Omdat we een kleine organisatie zijn krijg je altijd iemand aan de lijn die weet waar je voor belt.

Naast leverancier van hoogwaardige led-verlichting voor alle denkbare toepassingen binnen en buiten, zijn wij bovenal kennisleverancier. Het uitwerken van complete lichtplannen en het geven van deskundig lichtadvies voor projectverlichting, combineren wij met de on- en offline verkoop van led-verlichting van diverse topmerken.

Projectverlichting van Avalite kom je overal tegen

Onze klanten zijn kritische professionals die hoge eisen stellen aan technische projectverlichting, zoals architecten, installateurs, gemeenten, wegbeheerders en gebiedsontwikkelaars. Je ziet onze projectverlichting bijvoorbeeld ook terug op

  • luchthavens
  • trein- en busstations
  • industrieterreinen
  • havengebieden
  • distributiecentra


Topkwaliteit led-verlichting

Het assortiment van Avalite bestaat uit professionele verlichtingsarmaturen die zich onderscheiden in prijs, prestatie en gebruiksgemak. Al onze producten zijn ENEC-gecertificeerd en uitgebreid getest. Alle openbare verlichting die wij leveren heeft een levensduur van meer dan 100.000 branduren. Dat wij instaan voor de hoge kwaliteit van onze led-armaturen blijkt ook uit de standaard fabrieksgarantie van 5 tot 10 jaar.

Dankzij het feit dat we alleen producten van Europese top fabrikanten leveren, hebben we bovendien korte levertijden. Ook omdat veel van onze leveranciers een aantal kernproducten uit voorraad kunnen leveren. Daarnaast zijn alle producten te zien in onze showroom, die op afspraak te bezoeken is.

Energie-efficiency met oog voor mens en natuur

Goede verlichting sluit naadloos aan op de gewenste of noodzakelijke functionaliteit. Straatverlichting moet bijvoorbeeld straten en snelwegen dusdanig goed verlichten dat het veilig is voor weggebruikers, zonder te verblinden. Tevens moet de lichtvervuiling die schadelijke gevolgen kan hebben voor het natuurlijk evenwicht (flora en fauna) tot een minimum worden beperkt. Zo kunnen wij ons assortiment armaturen uitvoeren met vleermuisvriendelijke led-verlichting. Ook het aspect energiebesparing is essentieel bij technische projectverlichting, iets wat in alle door ons geleverde applicaties gewaarborgd is.

Designverlichting

Hoe combineer je comfort, veiligheid en duurzaamheid met projectverlichting die er ook nog eens heel fraai uitziet? Ook op die vraag heeft Avalite met haar standaard led-armaturen en volledig op maat gemaakte verlichtingsoplossingen, een passend antwoord. Van strak industrieel, tot authentiek en nostalgisch en alles wat ertussen zit, het is terug te vinden in ons assortiment voorraadartikelen of anders worden de wensen van de klanten door ons vertaald in een volledig op maat samengestelde en afgewerkte oplossing.

Circulaire led-verlichting

In het kader van circulariteit bieden wij naast nieuwe led-armaturen ook het grootste assortiment LED retrofit-kits voor bestaande straatverlichting. Zo geef je conventionele straatverlichting een 2e leven, maar dan wel met alle voordelen van een nieuw led-armatuur. Al onze openbare verlichtingsproducten zijn toekomstbestendig en alle gangbare Smart-city connecties zijn in onze producten te integreren.

Ontdek de meerwaarde van Avalite projectverlichting

Ben je op zoek naar professionele technische projectverlichting, zoek je een specifiek product of wil je op basis van een lichtadvies een uitgewerkt lichtplan of passende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Op weekdagen van 08.30 tot 17.00 bereikbaar.

BEL MIJ TERUG..

Laat ons je vrijblijvend terug bellen.

Je telefoonnummer (verplicht)

VERZENDEN

DAAROM KIES JE VOOR VERLICHTING VAN AVALITE

5 JAAR GARANTIE

Al onze led armaturen hebben een productgarantie van minimaal 5 jaar. De zekerheid van een gegarandeerde werking.

GRATIS PROEFARMATUUR

The proof of the pudding is in the tasting. Test een maand lang gratis één van onze led armaturen.

SNELLE SERVICE

Ons kernassortiment armaturen zijn direct uit voorraad leverbaar. Maar ook klantspecifieke producten leveren vaak heel snel.

EUROPESE A-MERKEN

Avalite levert enkel armaturen van Europese topmerken CreeGMR ENLIGHTS en Prilux. A-merken die garant staan voor de beste kwaliteit en prestaties.

LICHTADVIES OP MAAT

Onze lichtadviseurs zijn telefonisch bereikbaar en verzorgen binnen 48 uur een gratis lichtberekening volgens NSVV-richtlijnen.

DE LAAGSTE PRIJS

Het beste armatuur voor de beste prijs. Dat is waar wij voor staan. Bij Avalite bewijzen we dat A-kwaliteit niet duur hoeft te zijn.