Werkplaats verlichting

  • Het grootste assortiment werkplaats verlichting 
  • Verbeterde gelijkmatigheid, uniformer licht
  • Meer veiligheid en efficiëntie
  • 50% tot 70% energiebesparing
  • Diverse dim mogelijkheden

Werkplaatsverlichting in tal van uitvoeringen

Avalite verkoopt een zeer uitgebreid assortiment professionele en duurzame werkplaats led-armaturen van diverse topmerken. Of het nu gaat om het verlichten van productiehallen, werkbanken of andere werkplekken, de hoogwaardige werkplaatsverlichting van Avalite voldoet aan de eisen van moderne bedrijfsomgevingen. De LED werkplaatsverlichting van Avalite heeft een levensduur van meer dan 100.000 branduren en wordt standaard geleverd met 5 jaar productgarantie.

Avalite is dé specialist in led werkplaatsverlichting

Werkplaatsverlichting speelt een belangrijke rol in de veiligheid, en het comfort van medewerkers. Goede verlichting heeft hierdoor een directe invloed op de productiviteit van mensen. Studies laten zien dat homogene verlichting met een volledig spectrum je meer vitaal laten voelen. Daarnaast is het met goede werkplaatsverlichting makkelijker je aandacht bij je werk te houden, waardoor de efficiëntie verhoogt. Zo heeft verlichting een positief effect op het moraal van medewerkers.

Optimale werkomstandigheden

LED werkplaatsverlichting verlicht de ruimte uniform en zonder donkere hoeken. Het biedt gelijkmatig en uniform licht, wat resulteert in optimale werkomstandigheden. LED werkplaatsverlichting zorgt voor minder tijdsverlies, minder vermoeidheid, en meer accuraatheid en veiligheid. Met een opmerkelijke energiebesparing van 50% tot 70% bieden onze verlichtingsoplossingen niet alleen een efficiënte verlichting, maar dragen ze ook bij aan duurzaamheid en kostenbesparing. Het geld dat hierbij vrijkomt kan beter worden besteed aan de kernactiviteiten van je bedrijf. 

Levenslange energiebesparing

Een van de belangrijkste voordelen van led werkplaatsverlichting is energiebesparing. Onze ledarmaturen verbruiken slechts een fractie van het energieverbruik waar je met conventionele verlichting mee te maken hebt.

De meeste van onze led armaturen hebben een levensduur van meer dan 100.000 branduren. Gedurende deze levensduur behoeven de armaturen geen enkel technisch onderhoud. Zo bespaar je op onderhoudskosten en zijn er geen werkonderbrekingen.Lichtadvies en lichtplan

Naast leverancier van de grootste collectie LED werkplaatsverlichting kunt u bij Avalite ook terecht voor deskundig lichtadvies en het uitwerken van een compleet lichtplan. Onze ervaren professionals werken nauw samen met je om jouw specifieke behoeften te begrijpen en een op maat gemaakt verlichtingsplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij de eisen van jouw werkruimte. Of het nu gaat om het verbeteren van de gelijkmatigheid, het realiseren van energiebesparingen of het optimaliseren van de veiligheid, wij zorgen voor een doordacht plan dat aan al je eisen voldoet. Met Avalite kun je rekenen op deskundige begeleiding en hoogwaardige werkplaatsverlichting

Diverse dim mogelijkheden

Avalite's werkplaatsverlichting biedt diverse dim mogelijkheden voor extra energiebesparing, waardoor u de verlichting kunt aanpassen aan specifieke behoeften en omstandigheden. De implementatie van uniform licht verhoogt niet alleen de algemene veiligheid in de werkplaats, maar verbetert ook camerabeelden, waardoor de beveiliging en het toezicht worden geoptimaliseerd. Met deze geavanceerde verlichtingsoplossingen benadrukt Avalite niet alleen de focus op energie-efficiëntie, maar ook op het bevorderen van een veiligere werkomgeving.

Advies op maat

Op weekdagen van 08.30 tot 17.00 bereikbaar.

0499 365 409

Meer weten over werkplaatsverlichting?

Wat is een geschikt armatuur voor mij? Neem contact op voor advies op maat!

STUUR EEN BERICHT