Cree Lighting

Iedere professional die zich bezighoudt met led verlichting kent de naam Cree. De Amerikaanse fabrikant stond als pionier immers aan de basis van de revolutie die de introductie van led-verlichting wereldwijd teweegbracht. Avalite is al sinds 2008 importeur en dealer voor Cree Lighting met een zeer aansprekend portfolio van straatverlichting en industriële verlichting. Cree led armaturen onderscheiden zich op prestaties en levensduur, en zijn vanwege de schaalgrootte van deze wereldspeler ook nog eens zeer scherp geprijsd.


Europees marktleider op het gebied van projectverlichting

Door de jaren heen is Cree Lighting zich naast de ontwikkeling van led chips en modules ook steeds meer toe gaan leggen op het ontwerpen en produceren van innovatieve voor technische verlichting. De Amerikanen hebben hierbij met hun knowhow op het gebied van led-chips, led-armaturen, led-componenten en halfgeleiders een voorsprong ten opzichte van de concurrentie. De oplossingen van Cree Lighting veranderen de manier waarop mensen gebruik maken van licht. Hun aanpak heeft ervoor gezorgd dat Cree Lighting is uitgegroeid tot één van de Europese marktleiders op het gebied van professionele technische in- en outdoor projectverlichting.

Cree brengt overal verlichting

Cree bracht eerst de blauwe led op de markt in 1989 en vandaag de dag zijn Cree XLAMP leds de benchmark in de led-industrie voor wat betreft helderheid en efficiency. XLAMP leds waren de eerste leds die vanwege hun lichtopbrengst geschikt waren voor gebruik in algemene verlichtingstoepassingen. Het leiderschap van Cree begint met innovatieve materialen; voornamelijk silicium carbide (SiC), dat efficiënte prestaties biedt voor tal van halfgeleider toepassingen. Met behulp van SiC als basis materiaal, is Cree al meer dan 20 jaar actief met de ontwikkeling van nieuwe technologieën.

De ongeëvenaarde prestaties en lange levensduur van de led-armaturen voor het verlichten van straten, wegen, industrieterreinen, parkings, tunnels, stations, perrons, kantoren, bouwplaatsen, sportaccommodaties en evenemententerreinen zorgt ervoor dat de Cree Lighting producten ook door de klanten van Avalite hoog gewaardeerd worden. Kijk voor meer informatie op www.cree-europe.com.CollectiesAssortiment

Advies op maat

Op weekdagen van 08.30 tot 17.00 bereikbaar.

0499 365 409

Meer weten over Cree Lighting?

Wat is een geschikt armatuur voor mij? Neem contact op voor advies op maat!

STUUR EEN BERICHT