Carandini

Met meer dan 100 jaar ervaring is het merk Carandini een waar begrip. Deze fabrikant biedt zonder twijfel de meest technische verlichtingstoepassingen; van straatlantaarns tot gevelverlichting en van sportveldverlichting tot tunnelverlichting. Het merk staat voor kwaliteit en design, maar blinkt ook uit in betrouwbaarheid en duurzaamheid.Verlichting voor het welzijn en de veiligheid van mensen

In de succes story van Carandini staat het ontwerpen en produceren van professionele verlichting die bijdraagt aan het welzijn en de veiligheid van mensen centraal. Of zoals ze het bij dit Spaanse topmerk zelf mooi omschrijven: ‘Wij maken deel uit van het verhaal van verlichting en al een eeuw lang verlichten we het leven van mensen.’ Dit vertaalt zich in robuuste, gestileerde en future-proof verlichtingsoplossingen voor openbare wegen en natuurgebieden, evenemententerreinen, sportaccommodaties, stations en perrons, bouwplaatsen, tunnels en industriële gebieden.

Licht met gevoel en respect

Goede verlichting draagt volgens de overtuiging van Carandini in belangrijke mate bij aan het creëren van een aangename, gezonde en veilige omgeving, zowel binnen- als buiten. Dat geldt voor mensen, maar ook voor de biodiversiteit. Dankzij het team van eigen ontwerpers en ingenieurs is Carandini in staat om verlichtingsconcepten te ontwikkelen die een balans hebben tussen functioneel en esthetisch ontwerp. Daarbij wordt rekening gehouden met drie basisaspecten:

  • de kwaliteit van het licht
  • het duurzaam technische ontwerp
  • het gebruik van gestandaardiseerde componenten

Kijk voor meer informatie op www.carandini.com

CollectiesAssortiment

Advies op maat

Op weekdagen van 08.30 tot 17.00 bereikbaar.

0499 365 409

Meer weten over Carandini?

Welk type is een geschikt armatuur voor mij? Neem contact op voor advies op maat!

STUUR EEN BERICHT