Avalite levert het meest complete assortiment led armaturen voor het verlichten van je tankstation. Helder wit led licht draagt bij aan een veilige, schone en opgeruimde omgeving, en lijkt wat dat betreft op het effect van daglicht. Met Avalite led luifelverlichting verbeter je de kwaliteit de gelijkmatigheid van uw verlichting, en bespaar je bovendien enorm op energieverbruik en onderhoudskosten.

Energiebesparing met Avalite LED luifelverlichting

Met Avalite led luifelverlichting kan gemiddeld zo’n 60% energie bespaart worden ten opzichte van traditionele lichtbronnen. Leds hebben bovendien als voordeel dat deze erg gemakkelijk kunnen dimmen. Door toepassing van intelligente lichtregelsystemen, in combinatie met geïntegreerde bewegingssensoren kan hierdoor zelfs wel tot 75% energie bespaard worden.

Avalite led luifelverlichting heeft een extreem lange levensduur van meer dan 100.000 uur! Deze levensduur wordt gehaald dankzij het gebruik van hoogwaardige componenten in combinatie met slimme koeltechniek. Doordat led armaturen minder hitte produceren, trekken zij ook minder stof, smog en insecten aan. Hierdoor hoeft het armatuur minder vaak schoon gemaakt te worden.

Maximale prestaties, minimaal verbruik: dat is de belofte die je krijgt bij ieder Avalite led armatuur. Gepatenteerde nano optieken zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het licht. Alle Avalite led luifelarmaturen hebben een modulaire opbouw, en zijn daardoor perfect af te stemmen op de individuele lichtbehoefte.