Filter op:
Prijs (excl. BTW)
 • tot
Levertijd
Dimbaar DALI
Nom. Levensduur L70/B50 bij 25 °C
 • Meer Minder
Beschermingsgraad (IP)
 • Meer Minder
Fabrieksgarantie
Max. systeemvermogen
 • Meer Minder
Kleurtemperatuur
 • Meer Minder
Geschikt voor opbouwmontage
Kleur behuizing
Geschikt voor plafondmontage
Materiaal behuizing
Geschikt voor pendelophanging
Materiaal afdekking
 • Meer Minder
Verwisselbare voorschakelapparatuur
Hoogte / Diepte
Stralingshoek
Vermogensfactor
Oppervlaktebescherming
Aansluitwijze
Reflector
Inbouwhoogte / diepte
Buitendiameter
 • Meer Minder
Dimbaar 1-10 V
Inbouwdiameter
 • Meer Minder
Geschikt voor inbouwmontage
Effectieve lichtstroom
 • Meer Minder
Oppervlaktebescherming behuizing
Breedte
Inbouwbreedte
 • Meer Minder
Lengte
Hoogte/diepte
 • Meer Minder

Binnenverlichting kopen

Binnenverlichting vormt de kern van elke binnenruimte, en de keuze van de juiste armaturen kan een aanzienlijke invloed hebben op de sfeer, functionaliteit en esthetiek van de ruimte. Ontdek hoogwaardige oplossingen voor verschillende toepassingen, van LED-panelen tot downlights, spots en plafondarmaturen.

Stijlvolle LED-panelen voor helderheid en comfort

LED-panelen bieden een efficiënte en gelijkmatige verlichting die perfect is voor kantoren, vergaderruimtes en andere commerciële toepassingen. Met een strak ontwerp en energiezuinige prestaties zorgen LED-panelen voor helderheid en comfort, waardoor een productieve werkomgeving ontstaat.

Downlights: Subtiele en veelzijdige verlichting

Downlights zijn ideaal voor het creëren van subtiele en veelzijdige verlichting in verschillende binnenruimtes, van gangen tot keukens en badkamers. Met hun compacte formaat en richtbare lichtstraal bieden downlights flexibiliteit en controle over de verlichting, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen.

Krachtige spots voor accentverlichting

Spots zijn perfect voor het accentueren van specifieke gebieden of objecten in een ruimte, zoals kunstwerken, architecturale elementen of productdisplays. Met hun gerichte lichtstraal bieden spots krachtige verlichting en creëren ze een dramatisch effect dat de aandacht trekt en de visuele interesse vergroot.

Plafondarmaturen: Functioneel en stijlvol

Plafondarmaturen zijn essentieel voor het algemene verlichtingsplan van een ruimte en bieden functionele verlichting met een vleugje stijl. Van moderne armaturen tot klassieke ontwerpen, plafondarmaturen voegen een decoratief element toe aan de ruimte terwijl ze zorgen voor de benodigde verlichting voor dagelijkse activiteiten.

Deskundig advies in binnenverlichting

Bij het kiezen van de juiste binnenverlichting voor specifieke ruimtes en toepassingen kan deskundig advies van professionals waardevol zijn. Het team van Avalite staat klaar om te helpen bij het vinden van de ideale verlichtingsoplossingen die passen bij de stijl, functionaliteit en budgettaire behoeften van elke klant. Met hoogwaardige producten en deskundig advies kunnen uitstekende verlichtingsresultaten worden bereikt die de binnenruimtes verfraaien en verbeteren.