Filter op:
Prijs (excl. BTW)
  • tot
Levertijd
Nom. Levensduur L70/B50 bij 25 °C
Beschermingsgraad (IP)
Max. systeemvermogen
Effectieve lichtstroom
  • Meer Minder
Kleurtemperatuur
Hoogte/diepte
  • Meer Minder
Buitendiameter
  • Meer Minder

Stijlvolle plafondarmaturen voor elke ruimte

Met plafondarmaturen kunt u niet alleen genieten van heldere verlichting, maar ook van een esthetisch ontwerp dat perfect past bij diverse interieurstijlen. Of het nu gaat om een moderne of klassieke inrichting, deze armaturen voegen een decoratief element toe aan uw ruimte terwijl ze zorgen voor de benodigde verlichting voor dagelijkse activiteiten.

Efficiënte LED-technologie voor optimale prestaties

Ontdek de voordelen van efficiënte LED-technologie met Prilux plafondarmaturen, verkrijgbaar bij Avalite. Dankzij hun energiezuinige prestaties bieden deze armaturen niet alleen heldere verlichting, maar helpen ze ook bij het verlagen van energiekosten en het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Veelzijdige toepassingen voor diverse ruimtes

Plafondarmaturen zijn geschikt voor diverse toepassingen en omgevingen, van kantoren en winkels tot woningen en openbare ruimtes. Met hun veelzijdigheid en flexibiliteit kunnen deze armaturen worden aangepast aan de specifieke verlichtingsbehoeften van elke ruimte, waardoor ze een ideale keuze zijn voor een breed scala aan projecten.

Duurzame kwaliteit van Prilux

Kies voor duurzaamheid met Prilux plafondarmaturen, die bekend staan om hun hoogwaardige materialen en betrouwbare prestaties. Door te investeren in deze armaturen bent u verzekerd van langdurige verlichting van topkwaliteit die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Elegante ontwerpen voor een verfijnde inrichting

Dankzij hun elegante ontwerpen voegen Prilux plafondarmaturen een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Met een scala aan stijlvolle opties, variërend van minimalistisch tot klassiek, kunt u de perfecte armaturen kiezen die aansluiten bij de esthetiek van uw interieur en een blijvende indruk achterlaten op uw gasten.

Deskundig advies voor uw verlichtingsbehoeften

Bij Avalite staan onze verlichtingsexperts klaar om u te helpen bij het vinden van de ideale Prilux plafondarmaturen voor uw project. Met deskundig advies en persoonlijke ondersteuning zorgen we ervoor dat u de juiste keuzes maakt voor uw verlichtingsbehoeften. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van Prilux en transformeer uw ruimte met hoogwaardige verlichting van Avalite.