GMR Enlights

Dit Italiaanse familiebedrijf blinkt uit in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige led-projectverlichting met een ongeëvenaard design. De producten van GMR Enlights zijn in elk Smart-city concept te integreren.GMR Enlights staat voor technologie, design, cultuur en duurzaamheid

Binnen GMR ENLIGHTS draait het om de kernwaarden technologie, design, cultuur en duurzaamheid. Niet alleen voor mensen, maar ook voor zijn of haar omgeving. Dit Italiaanse merk voert een zeer vernieuwende lijn van verlichtingsproducten gebaseerd op natuur, landschap en architectuur. Zelf noemen ze deze lijn met recht Lightecture. 

Een meerwaarde in ieder professioneel lichtplan

Dat hun kernwaarden geen loze kreten zijn bewijst GMR Enlights met led-armaturen zoals La Foglia, Esa System en Vesta. Esthetische en energiezuinige verlichtingsoplossingen voor montage op palen of aan wanden, masten of spankabels. Functioneel met feller licht op plaatsen waar dat nodig is of gefilterde oriëntatie- of sfeerverlichting op locaties waar dat het best tot zijn recht komt. Voor dat soort toepassingen is het Hulla bollard en totem {paaltop) armatuur van GMR Enlights uitermate geschikt. Kijk voor meer informatie op www.gmrenlights.comCollectiesAssortiment

Advies op maat

Op weekdagen van 08.30 tot 17.00 bereikbaar.

0499 365 409

Meer weten over GMR Enlights?

Welk type is een geschikt armatuur voor mij? Neem contact op voor advies op maat!

STUUR EEN BERICHTDaarom kies je voor LED verlichting van Avalite5 Jaar garantie

Al onze led armaturen hebben een productgarantie van minimaal 5 jaar. De zekerheid van een gegarandeerde werking.

Gratis proefarmatuur

The proof of the pudding is in the tasting. Test een maand lang gratis één van onze led armaturen.

Lees meer

Snelle service

Ons kernassortiment armaturen zijn direct uit voorraad leverbaar. Maar ook klantspecifieke producten leveren vaak heel snel.

Europese A-merken

Avalite levert enkel armaturen van Europese topmerken Cree, GRM ENlights en Prilux. A-merken die garant staan voor de beste kwaliteit en prestaties.

Lichtadvies op maat

Onze lichtadviseurs zijn telefonisch bereikbaar en verzorgen binnen 48 uur een gratis lichtberekening volgens NSVV-richtlijnen.

De laagste prijs

Het beste armatuur voor de beste prijs. Dat is waar wij voor staan. Bij Avalite bewijzen we dat A-kwaliteit niet duur hoeft te zijn.