GMR Enlights

Dit Italiaanse familiebedrijf blinkt uit in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige buitenverlichting met een ongeëvenaard design. De producten van GMR Enlights zijn in elk Smart-city concept te integreren.

GMR Enlights staat voor technologie, design, cultuur en duurzaamheid

Binnen GMR ENLIGHTS draait het om de kernwaarden technologie, design, cultuur en duurzaamheid. Niet alleen voor mensen, maar ook voor zijn of haar omgeving. Dit Italiaanse merk voert een zeer vernieuwende lijn van verlichtingsproducten gebaseerd op natuur, landschap en architectuur. Zelf noemen ze deze lijn met recht Lightecture. 

Een meerwaarde in ieder professioneel lichtplan

Dat hun kernwaarden geen loze kreten zijn bewijst GMR Enlights met led-armaturen zoals La Foglia, Esa System en Vesta. Esthetische en energiezuinige verlichtingsoplossingen voor montage op palen of aan wanden, masten of spankabels. Functioneel met feller licht op plaatsen waar dat nodig is of gefilterde oriëntatie- of sfeerverlichting op locaties waar dat het best tot zijn recht komt. Voor dat soort toepassingen is het Hulla bollard en totem {paaltop) armatuur van GMR Enlights uitermate geschikt. Kijk voor meer informatie op www.gmrenlights.comCollectiesAssortiment

Advies op maat

Op weekdagen van 08.30 tot 17.00 bereikbaar.

0499 365 409

Meer weten over GMR Enlights?

Welk type is een geschikt armatuur voor mij? Neem contact op voor advies op maat!

STUUR EEN BERICHT