Filter op:
Prijs (excl. BTW)
  • tot
Hoogte / Diepte
Levertijd
Dimbaar DALI
Stralingshoek
Vermogensfactor
Nom. Levensduur L70/B50 bij 25 °C
Beschermingsgraad (IP)
Fabrieksgarantie
Max. systeemvermogen
  • Meer Minder
Kleur behuizing
Kleurtemperatuur
  • Meer Minder
Oppervlaktebescherming
Reflector
Inbouwhoogte / diepte
Dimbaar 1-10 V
Buitendiameter
  • Meer Minder
Inbouwdiameter
  • Meer Minder
Breedte
Inbouwbreedte
  • Meer Minder
Lengte

Moderne downlights voor elke ruimte

Met downlights kunt u genieten van niet alleen verlichting van topkwaliteit, maar ook van een verfijnde esthetiek die uw ruimte transformeert. Deze downlights zijn ontworpen met aandacht voor zowel design als prestaties, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor wie op zoek is naar zowel stijl als functionaliteit.

Stijlvolle verlichting met Prilux downlights

Ontdek de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit met Prilux downlights, verkrijgbaar bij Avalite. Deze hoogwaardige verlichtingsopties zijn ontworpen om een stijlvolle ambiance te creëren in elke ruimte, van kantoren tot woningen en winkels.

Energiezuinige oplossingen voor optimaal comfort

Downlights bieden niet alleen krachtige verlichting, maar ook energie-efficiëntie voor langdurige prestaties. Met geavanceerde technologieën zorgen deze downlights voor een optimaal comfort, terwijl ze tegelijkertijd helpen bij het verlagen van energiekosten en het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Duurzame kwaliteit van Prilux

Kies voor duurzaamheid met Prilux downlights, die bekend staan om hun hoogwaardige materialen en betrouwbare prestaties. Door te investeren in Prilux downlights bent u verzekerd van langdurige verlichting van topkwaliteit die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Naadloze integratie in elk interieur

Dankzij hun strakke en discrete ontwerp kunnen Prilux downlights moeiteloos worden geïntegreerd in elk interieur. Of het nu gaat om een modern of klassiek ontwerp, deze downlights passen perfect bij de stijl van uw ruimte en voegen een vleugje verfijning toe aan elke omgeving.

Expertadvies voor uw verlichtingsbehoeften

Bij Avalite staan onze verlichtingsexperts klaar om u te helpen bij het vinden van de ideale Prilux downlights voor uw project. Met deskundig advies en persoonlijke ondersteuning zorgen we ervoor dat u de juiste keuzes maakt voor uw verlichtingsbehoeften. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van Prilux downlights en transformeer uw ruimte met hoogwaardige verlichting van Avalite.