Filter op:
Prijs (excl. BTW)
  • tot
Merk
Levertijd
Dimbaar DALI
Beschermingsgraad (IP)
Lamptype
  • Meer Minder
Fabrieksgarantie
Max. systeemvermogen
  • Meer Minder
Effectieve lichtstroom
  • Meer Minder
Kleurtemperatuur
Breedte
  • Meer Minder
Hoogte/diepte
Lengte
  • Meer Minder
Vermogensfactor
Slagvastheid
Nom. omgevingstemperatuur
  • Meer Minder
Verwisselbare voorschakelapparatuur
Kleur behuizing
Geschikt voor noodverlichting
Niet dimbaar
Beschermingsklasse
Nom. Levensduur L70/B50 bij 25 °C

Waterdichte led verlichting

Niet elk led armatuur is geschikt voor iedere situatie. Vocht kan schade veroorzaken aan verlichtingsarmaturen en hun prestaties aantasten. In vochtige omgevingen, zoals industriële faciliteiten, logistieke centra, magazijnen en parkeergarages, is waterdichte led verlichting daarom van cruciaal belang. Waterdichte armaturen zijn ontworpen om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en bestand zijn tegen vocht, condensatie en zelfs spatten, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in dergelijke omgevingen.

ENEC gecertificeerd

De waterdichte led verlichting is ENEC gecertificeerd en minimaal IP65 geclassificeerd, waardoor u erop kunt vertrouwen dat uw verlichting, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden, betrouwbaar blijft functioneren. Daarnaast hebben de meeste waterdichte led armaturen ook een IK10 codering en bieden weerstand tegen schokken van 20 joule. Dit vermindert niet alleen de noodzaak van frequente vervangingen en onderhoud, maar zorgt er ook voor dat uw werkomgeving goed verlicht en veilig blijft.

Extra functionaliteit van waterdichte LED-armaturen

De waterdichte armaturen zijn robuust en compact en worden geleverd met een geïntegreerde LED-module. Hierdoor zijn ze niet alleen duurzaam, maar ook efficiënt in energieverbruik. Voor extra functionaliteit bieden we enkele modellen op aanvraag met een geïntegreerde bewegingssensor. Hierdoor is de verlichting enkel aan wanneer dit nodig is, wat ook nog eens  energiebesparend is. Daarnaast zijn onze armaturen ook beschikbaar met een noodverlichtingskit. 

Of u nu op zoek bent naar betrouwbare verlichting voor binnen- of buitenomgevingen, Avalite heeft de perfecte oplossing voor uw project. Ontdek ons assortiment waterdichte LED-armaturen