Filter op:
Prijs (excl. BTW)
  • tot
Levertijd
  • Meer Minder
Nom. Levensduur L70/B50 bij 25 °C
Fabrieksgarantie
Max. systeemvermogen
  • Meer Minder
Effectieve lichtstroom
  • Meer Minder
Kleur behuizing
  • Meer Minder
Kleurtemperatuur
Breedte
  • Meer Minder
Materiaal behuizing
Hoogte/diepte
  • Meer Minder
Lengte
  • Meer Minder

Moderne solarverlichting voor duurzame verlichting

Ontdek de slimste en meest efficiënte manier om buitenruimtes te verlichten met solarverlichting van Avalite. Ons assortiment solarverlichting biedt een duurzame en milieuvriendelijke oplossing, waarbij energie van de zon wordt gebruikt om kosteloos en draadloos te verlichten.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Solarverlichting van Avalite biedt een duurzame en milieuvriendelijke verlichtingsoplossing. Ze besparen 100% energie en verminderen de uitstoot van broeikasgassen, waardoor u bijdraagt aan een schonere en groenere toekomst.

Slimme functies voor optimaal gebruik

Onze solarverlichting is voorzien van aanwezigheids- en helderheidssensoren die de installatie optimaliseren en zorgen voor nog meer energiebesparingen. Deze slimme functies zorgen ervoor dat de verlichting alleen wordt geactiveerd wanneer dat nodig is, waardoor u nog meer kunt besparen op energiekosten.

Eenvoudige installatie zonder bedrading

Het installeren van solarverlichting van Avalite is eenvoudig en gemakkelijk omdat er geen bedrading of elektrische installaties nodig zijn. U kunt de verlichting eenvoudig monteren op de gewenste locatie zonder gedoe, waardoor u tijd en geld bespaart op installatiekosten.

Uitzonderlijke kwaliteit en prestaties

Onze solarverlichting valt op door zijn uitzonderlijke kwaliteit en prestaties. De batterijen zijn veiliger en gemakkelijk vervangbaar, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over oververhitting of storingen. Bovendien zetten de efficiënte zonnepanelen zonlicht om in elektriciteit met optimale prestaties, zelfs bij weinig licht of schemering.

Deskundig advies voor uw solarverlichtingsprojecten

Bij Avalite staan onze verlichtingsexperts klaar om u te helpen bij het vinden van de ideale solarverlichting voor uw project. Met deskundig advies en persoonlijke ondersteuning zorgen we ervoor dat u de juiste keuzes maakt voor duurzame verlichting van buitenruimtes. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van solarverlichting bij Avalite en geniet van kosteloze, draadloze en milieuvriendelijke verlichting.