Klassieke led straatverlichting - Recente projecten

GEMEENTE CADZAND

Als leverancier van armaturen, kijken we altijd uit naar uitdagende projecten die onze expertise uitdagen. In dit specifieke geval waren we verheugd dat de gemeente op zoek was naar een LED-armatuur met een klassiek ontwerp in de stijl van een oud-Hollandse kap. Het feit dat ze deze moderne armaturen wilden inzetten ter vervanging van kostbare, maar verouderde koperen armaturen, gaf ons de kans om de perfecte oplossing te bieden die zowel esthetisch als functioneel was.

Om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldeed aan zowel de gemeentelijke vereisten als aan de verwachtingen van de bewoners, werd een zorgvuldig proces gevolgd. De gemeente besloot proefopstellingen te maken van verschillende merken armaturen, waaronder ons eigen assortiment. Het betrekken van de bewoners bij dit proces was cruciaal, aangezien zij uiteindelijk degenen zijn die dagelijks met deze armaturen te maken zouden hebben.

Het was een bevredigende ervaring te horen dat de bewoners de GMR Lq94 als de beste optie kozen uit de verschillende beschikbare armaturen. Hun voorkeur was niet alleen gebaseerd op esthetiek, maar ook op de functionaliteit en de mogelijkheid om de klassieke uitstraling te behouden terwijl ze profiteerden van de voordelen van moderne LED-technologie.

Dit project benadrukte niet alleen onze capaciteit om aan specifieke ontwerpeisen te voldoen, maar toonde ook aan hoe belangrijk het is om de behoeften van zowel de gemeenschap als de opdrachtgever in overweging te nemen. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan de transformatie van deze ruimte naar een meer efficiënte en toch sfeervolle omgeving.

Meer weten over dit project?

We vertellen u er graag over

Vragen? Wij staan voor u klaar.

Bel ons 0499 365 409 of mail ons [email protected]

Project in beeld