LED obstakelverlichting - Recente projecten

MAASTOREN ROTTERDAM

i

Dialight schittert op de hoogste wolkenkrabber van Nederland

De Maastoren in Rotterdam, met zijn imposante hoogte van 165 meter, is niet alleen een markant symbool van de stad, maar ook een uitdaging op het gebied van verlichting. Met zo'n hoogte is goede verlichting bovenop de toren van essentieel belang voor de veiligheid. 

Verlichtingsoplossingen van Dialight

Om deze uitdaging aan te gaan, zijn de geavanceerde verlichtingsoplossingen van Dialight uit het assortiment van Avalite aangeboden. De Dialight obstakelverlichting, specifiek de 860 Series LED, is zorgvuldig geplaatst op deze 165 meter hoge toren, waardoor deze 's nachts oprijst als een stralend baken in de skyline van Rotterdam.

Dialight's 860 Series LED verlichting is niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook van groot belang voor de luchtvaartveiligheid. De D1RW Series witte LED stroboscoop, geïntegreerd in de verlichting, dient als een krachtige waarschuwing voor vliegtuigen, waardoor ze de aanwezigheid van de Maastoren op tijd kunnen detecteren en vermijden.

Voordelen van LED verlichting 

De keuze voor Dialight's LED verlichting brengt aanzienlijke voordelen met zich mee. De LEDs hebben een lange levensduur, wat resulteert in jarenlang onderhoudsvrije verlichting bovenop de Maastoren. Bovendien dragen ze bij aan het behoud van een duurzaam ecosysteem door energiekosten en CO2-uitstoot laag te houden.

Met Dialight als partner in verlichting heeft Avalite niet alleen de esthetische uitstraling van de Maastoren versterkt, maar ook gezorgd voor een veilige en duurzame verlichtingsoplossing die zowel de stad Rotterdam als de luchtvaartgemeenschap ten goede komt.

Meer weten over dit project?

We vertellen u er graag over

Vragen? Wij staan voor u klaar.

Bel ons 0499 365 409 of mail ons [email protected]