Filter op:
Montagewijze

Klassieke armaturen kopen

Alle voordelen van een modern led armatuur verpakt in een klassieke, tijdloze behuizing. Herkenbare vormtaal zoals uit oude Nederlandse binnensteden en parken. Onze collectie klassieke armaturen biedt je alle technische mogelijkheden van led, maar met de uitstraling van vervlogen tijden. Tijdloos en elegant, klassieke verlichtingsarmaturen zijn een waar sieraad voor buitenruimtes die vragen om een klassieke signatuur. Onze klassieke verlichting wordt geproduceerd met de meest moderne productiemethodes, waardoor dit type verlichting toegankelijker dan ooit is geworden.

Assortiment klassieke armaturen van Avalite

Het assortiment hieronder biedt een overzicht van onze meest populaire modellen klassieke verlichting. Staat het model dat je zoekt hier niet tussen? Kijk dan ook in de catalogus van onze leverancier GMR Enlights onder aan de pagina. Hier zijn nog veel meer klassieke armaturen te vinden. Allemaal uitgevoerd met hetzelfde moderne en efficiënte led systeem.

Klassieke armaturen met retrofit straatverlichting

Wil je je klassieke verlichtingsarmatuur behouden, maar toch gebruik maken van de meest efficiënte nieuwe led techniek? Kijk dan eens naar onze collectie Retrofit straatverlichting. Voor de meest uiteenlopende klassieke armaturen hebben wij ook retrofit oplossingen beschikbaar. En hebben we hem niet, dan kunnen we hem voor je ontwikkelen.

Brochure Klassieke armaturen GMR Enlights