Terreinverlichting Royal FloraHolland - Recente projecten

ROYAL FLORAHOLLAND NAALDWIJK

IN GESPREK MET RONALD VAN BEELEN, TECHNISCH BEHEERDER ROYAL FLORAHOLLAND

De complexen van zowel Royal FloraHolland Rijnsburg, Aalsmeer als ook Naaldwijk wordt verlicht met Avalite led armaturen. De eerste contacten tussen Avalite en Royal FloraHolland dateren al van zo’n acht jaar geleden en de eerste terreinverlichting kwam vier jaar geleden op de terreinen van Royal FloraHolland te hangen. Ronald van Beelen, technisch beheerder op de locatie Rijnsburg, legt uit:

In vier jaar tijd hebben we alle oude armaturen op de masten straatverlichting van ons terrein gefaseerd vervangen door de zuinige led armaturen van Avalite. Ook ons parkeerdek is voorzien van armaturen en voor volgend jaar staat het vervangen van nog zo’n 150 wandarmaturen op de rol.

Een aantal jaar geleden werd de wens binnen Royal FloraHolland om de oude armaturen te vervangen door energiezuinige, duurzame led armaturen steeds groter.

We waren op zoek naar een betaalbaar, maar kwalitatief hoogwaardig alternatief voor de oude armaturen,

vervolgt van Beelen

De armaturen in het assortiment van Avalite bleken dat te zijn en daarnaast hebben ze ook de uitstraling die wij ons terrein graag geven. Een belangrijk punt voor ons, het zijn daadwerkelijk mooi afgewerkte armaturen.
Voor ons is het belangrijk dat de armaturen ons terrein de uitstraling geven die het verdient en dat de verlichting daarnaast een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft.

Een ronde over het immense terrein rondom de bloemenveiling van Rijnsburg leert ons de veelzijdigheid aan toepassing van de led armaturen kennen. Aan de laaddocks waar de vrachtwagens hun bloemen en planten laden en lossen, hangen led wandarmaturen.

Het kwam in het verleden nog weleens voor dat chauffeurs schade reden aan wagens of het dock doordat het zicht naar achteren onvoldoende belicht was. De led armaturen die er nu hangen, met hun hoge opbrengst en fantastische lichtspreiding voorkomen dat. Door de armaturen tussen de docks in te plaatsen, heeft de chauffeur zowel links als rechts van de vrachtwagen optimaal zicht.
Ik heb in die vier jaar tijd dat de armaturen op ons terrein hangen, nog geen enkele storing meegemaakt, terwijl we voorheen wel tot vijf keer per week uitrukten om een defecte lamp te vervangen.

Ronald van Beelen:

We zijn gewoon erg blij met de Avalite armaturen. Alles bij elkaar opgeteld zien de producten er prachtig uit, hebben de led‘s een hoog aantal branduren en past de aanschaf binnen ons financiële plaatje. Avalite neemt ons daarnaast de zorg omtrent de levering uit handen. En, niet onbelangrijk, ik heb in die vier jaar tijd nog geen enkele storing aan een armatuur meegemaakt, waar we voorheen in een cyclus van vier jaar bezig waren alle lampen te vervangen en ik vier à vijf werkbonnen per week schreef rondom de verlichting.

Wil je meer informatie over dit project, of heb je zelf een vergelijkbare situatie, neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer weten over dit project?

We vertellen u er graag over

Vragen? Wij staan voor u klaar.

Bel ons 0499 365 409 of mail ons [email protected]

Project in beeld