Sportaccommodaties

Led verlichting garandeert de beste ervaring voor elke sportliefhebber. Of je nu als toeschouwer een spannende wedstrijd bekijkt of als sporter een belangrijke wedstrijd speelt, op het licht moet je altijd kunnen vertrouwen. Van speelveld tot parkeerplek en kantine, overal geniet je van passend licht. Als exclusieve importeur van Cree, de wereldmarktleider die sinds 1987 vooroploopt met innovaties op ledgebied, biedt Avalite de best presterende led producten die zich reeds ruimschoots hebben bewezen bij sportaccommodaties. Gegarandeerde prestaties, onderbouwd door gedetailleerde lichtplannen, en standaard 10 jaar garantie zijn hierbij de uitgangspunten.

Sportvelden

Verlichting vormt een hoge kostenpost voor iedere sportvereniging. Met Avalite led verlichting kunnen deze kosten met ruim 50% worden verlaagd. Led verlichting hoeft bovendien niet op te warmen; dynamisch dimmen kan potentieel nog meer energie besparen. Avalite led armaturen zijn uitgerust met Nano Optieken waardoor het speelveld optimaal wordt uitgelicht, terwijl omgevingshinder voorgoed verleden tijd is. Bij aankomst op de sportclub, zorgen Avalite ledarmaturen ook voor een veilige verlichting van het parkeerterrein. Lees hier meer over de verlichting van voetbalvelden en tennisbanen.

Sporthallen

De hoge verlichtingseisen voor sporthallen vragen om zware, energieverslindende verlichtingsinstallaties. Led verlichting biedt dan ook een uitgelezen kans om enorm veel op energiekosten te besparen. Led verlichting hoeft niet op te warmen, en door middel van dynamisch dimmen, kunnen de energiekosten nog meer afnemen. Avalite led armaturen zijn uitgerust met Nano Optieken waardoor het speelveld optimaal wordt uitgelicht, met minimale verblindingswaarden tot gevolg. Ook voor kantines, kleedkamers ed. biedt Avalite passende, energiebesparende led armaturen. Lees hier meer over de verlichting van sporthallen.

Bij Avalite helpen wij je graag bij het kiezen van de juiste led verlichting voor je sportaccommodatie. Of dit nu indoor of outdoor is. Vraag geheel vrijblijvend een lichtplan of proefarmatuur aan of neem contact met ons op.